Vul hier het onbekende oproep nummer in

Blog

Pressemitteilungen zum Thema Handy-Markt

Schilderij van Rembrandt tot leven gewekt

Als ode aan het Rembrandtjaar heeft het Mauritshuis, 350 jaar na de dood van Rembrandt, het schilderij De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp opnieuw tot leven gewekt. Via een app stap je letterlijk het Anatomisch Theater van 1632 in en kunt meekijken o

CBS: Jongeren hebben relatief veel vertrouwen in EU, ouderen minder

Nederlandse jongeren (15 tot 25 jaar) hebben relatief veel vertrouwen in de Europese Unie: meer dan 70 procent. Met het oplopen van de leeftijd daalt dat percentage. Dat meldt het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) vrijdag.

Gemeente Eindhoven organiseert live vragensessie met politici

De gemeente Eindhoven start maandag met een nieuw initiatief waarbij Eindhovenaren live kunnen chatten met de leden van de gemeenteraad.

Bevrijdingsfestival in Alphen verloopt zonder grote incidenten

Dodenherdenking en het Bevrijdingsfestival in Alphen aan den Rijn zijn dit weekend zonder grote incidenten verlopen. Dat schrijft de politie Alphen aan den Rijn op Facebook.

Lisa Kudrow 'leent' geld van man als ze alles verspeelt in Las Vegas

Friends-actrice Lisa Kudrow houdt ervan om te gokken in Las Vegas. Ze neemt een vast bedrag mee voor aan de speeltafel, maar ze weet haar man geld af te troggelen als alles verspeeld is.

Meerdere gewonden door steekincident bij ggz-instelling Maastricht

Bij een steekincident bij een ggz-instelling bij de Vijverdalseweg in Maastricht zijn woensdagochtend meerdere personen gewond geraakt.

Noord-Korea testte raketwerpers met lanceringen van zaterdag

Noord-Korea lanceerde zaterdag diverse korteafstandsraketten om raketwerpers te testen waarmee langeafstandsraketten gelanceerd kunnen worden. Dat meldt de Noord-Koreaanse staatsmedia zondag.

Heringerichte Vredenburplein met mozaïek op 5 juni klaar

Op woensdag 5 juni wordt het vernieuwde Vredenburgplein geopend. Hiermee komt een einde aan de herinrichting die anderhalf jaar duurde.

Duncan Laurence doet in najaar Nederlandse en Europese tournee

Duncan Laurence begint in oktober aan een Nederlandse tournee, die uit elf optredens bestaat. In december geeft de zanger, die zaterdag in de finale staat van het Eurovisie Songfestival, nog verschillende optredens in Europa.

Haarlem wil vaker internationale vechters voor mensenrechten opvangen

De gemeente Haarlem wil er een gewoonte van maken om een zogeheten internationale verdediger van de mensenrechten onderdak te bieden. Vorig jaar ving de gemeente al een persoon op, een tweede volgde in maart van dit jaar.

Zes doden en veel gewonden bij rellen in Jakarta na verkiezingsuitslag

Bij rellen in de Indonesische hoofdstad Jakarta zijn zes mensen om het leven gekomen en tweehonderd anderen gewond geraakt, zei gouverneur Anies Baswedan woensdag. De onrust ontstond nadat de verkiezingscommissie had bevestigd dat president Joko Widodo de

Ajax-spelers zien imponerende CL-campagne als 'sprookje met slecht einde'

De spelers van Ajax zijn uitermate teleurgesteld na de late uitschakeling woensdag door Tottenham Hotspur in de halve finales van de Champions League (2-3), maar ze verwachten dat ook snel de trots zal overheersen over de imposante reeks die dit seizoen i

'Japanse aandelen zelden goedkoper geweest dan nu'

De Japanse aandelenmarkten zijn oversold en onbemind en zelden goedkoper geweest dan nu - het tegenovergestelde van Amerikaanse aandelen. En volgens Morgan Stanley zal de Japanse Topix mogelijk tegen juni 2020 met maar liefst 15 procent stijgen.

Gasly ziet 'goede en constante' teamgenoot Verstappen als maatstaf

Pierre Gasly is onder de indruk van de prestaties van Max Verstappen dit seizoen. De Fransman die zelf nog zijn draai bij Red Bull Racing nog niet helemaal gevonden heeft, noemt de Nederlander "een hele goede maatstaf".

Lisanne de Witte plaatst zich ook op 400 meter voor WK atletiek

Lisanne de Witte heeft zaterdag op de 400 meter een startbewijs veroverd voor de WK atletiek van komend najaar in het Qatarese Doha.

Kritische Van Gerwen: 'Heb er het beste van gemaakt in Premier League'

Michael van Gerwen eindigde donderdag bovenaan op de slotdag van de reguliere competitie in de Premier League, maar de nummer één van de wereld is niet tevreden met het spel dat hij de laatste weken heeft laten zien.

nu.nl
 
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiënter te zijn werk.