Vul hier het onbekende oproep nummer in

Blog

Pressemitteilungen zum Thema Handy-Markt

Van Gerwen wint Austrian Darts Open na zwaarbevochten zege op White

Michael van Gerwen heeft zondagavond de Austrian Darts Open op zijn naam geschreven. De nummer één van de wereld was in een spannende finale van het Euro-toernooi in Oostenrijk nipt te sterk voor Ian White: 8-7.

Woordenboeken overbodig tijdens 'easy' vwo-examen Engels

42.915 vwo’ers bogen zich woensdagmiddag over het examen Engels. Een ogenschijnlijk makkelijk examen, zo verraden de eerste reacties. "Het was geen verkeerde dag om je woordenboek te vergeten", stelt Emma Voogd (17) zelfs. Ze vervolgt: "Ik kan geen enkele

Verdachte van doodschieten rapper Feis op Nationale Opsporingslijst

Silfano Junior Monteiro (25) die verdacht wordt van de fatale schietpartij op rapper Feis (32) staat sinds dinsdag op de Nationale Opsporingslijst. Ook is er een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de tip die zorgt voor zijn aanhouding. Dat zegt de p

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser in Feijenoord

Een automobilist is zondagavond doorgereden na een aanrijding met een fietser aan de Tweede Rosestraat in de Rotterdamse wijk Feijenoord.

A73 dicht richting Nijmegen na ernstig verkeersongeval

De A73 in Limburg is woensdagmiddag in de richting van Nijmegen dichtgegaan bij de afrit Linne na een ernstig ongeval tussen een auto en een vrachtwagen.

'Jacht op Intertoys-winkels van ontevreden ondernemers'

Concurrenten proberen franchisenemers van Intertoys weg te lokken van Green Swan, de Portugese investeerder die het bedrijf in maart overnam. Veel van hen zouden ontevreden zijn met de overeenkomst met de nieuwe eigenaar. Dat meldt Het Financieele Dagblad

Historicus verwacht dat Rijksmuseum weer Rembrandt-meesterwerk koopt

De gerenommeerde kunsthistoricus Didier Rykner voorspelt dat het Rembrandt schilderij De vaandeldrager (1636) door het Rijksmuseum zal worden aangekocht.

Twee mannen aangehouden voor 'schietincident' op Lakenplein

Twee mannen zijn maandagavond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een vechtpartij op het Lakenplein. Daar zou mogelijk bij geschoten zijn.

Bredaas college wil sport impuls geven met sporthal aan Terheijdenseweg

Als het aan het Bredase college ligt wordt er een sporthal met een atletiekbaan van 90 meter lengte gebouwd op de plaats van het oude Vitaliscollege aan de Terheijdenseweg in Breda.

Beschuldiger van Kevin Spacey mag anoniem blijven oordeelt rechter

Een rechter in Los Angeles heeft bepaald dat de man die de Amerikaanse acteur Kevin Spacey aanklaagt voor aanranding zijn identiteit niet hoeft prijs te geven. Dat meldt The Blast.

Acht bekeuringen bij verkeerscontrole in Burgemeester Visserpark

Dinsdagochtend hield de politie een verkeerscontrole bij het Burgemeester Visserpark. Hierbij controleerden zij scooters en bromfietsen en werden acht bekeuringen uitgedeeld.

F1 mogelijk in Zandvoort: Voor- en nadelen van 'Nederlands Monaco'

Dinsdag wordt mogelijk bekendgemaakt dat het circuit van Zandvoort in 2020 weer te zien is in de Formule 1. NU.nl-redacteuren Joost Nederpelt en Mark Leene bespreken de voor- en nadelen van het 'Monaco van Nederland'.

Zilver voor het Van Abbemuseum na strijd om museumprijs

Van Abbemuseum heeft de tweede plaats verkregen bij de strijd om BankGiro Loterij Museumprijs 2019.

Gemaskerde mannen stelen festivalopbrengst van vrijwilligster

De organisatie van muziekfestival Hrieps in het Zeeuwse Grijpskerke is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen. Een vrijwilligster werd in haar woning aan De Keijzerstraat door drie gemaskerde mannen gedwongen de dagopbrengst te overhandigen. Zij kw

Darksiders 3 Review

Het Nieuwe Testament uit de Bijbel kent iedereen wel. De gebeurtenissen uit dit boek verwacht je niet zomaar in een videogame, zeker niet in een game waarbij geweld de boventoon voert. In de actie-avonturen spellenserie Darksiders draait alles echter om d

Vooruitblik: 'Alle reden om te verwachten dat Ajax finale CL haalt'

Ajax speelt woensdag in de thuiswedstrijd de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. NU.nl-redacteuren Daan Smink en Jesse Taat blikken vooruit op de wedstrijd.

nu.nl
 
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiënter te zijn werk.