Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiƫnter te zijn werk. Meer
Startpagina » Blog »

Zwarte vrijdag en zwarte week. Hoe kun je je niet laten misleiden?

Zwarte vrijdag en zwarte week. Hoe kun je je niet laten misleiden?

De trend genaamd Zwarte Vrijdag heeft ons ook bereikt. De verkopers proberen het uit te breiden naar de Black Week verkoop. Wat betekent Zwarte Vrijdag eigenlijk? Het is een korting die wordt toegepast op de laatste vrijdag van november. Het is om de kans te verkopen. Het doel is om ruimte in de magazijnen vrij te maken voor goederen die tijdens de vakantie worden aangeboden. De verkoopaanbiedingen zijn indrukwekkend. De prijzen zijn vaak 70% lager voor alle goederen. Verkopers verkopen goederen onder de waarde en onder de groothandelsprijs op basis van het principe dat het beter is om geen geld te verdienen dan te verliezen. Zo werkt het in de VS. En hoe werkt het hier?

We hebben ook verkopers die onder de naam Black Friday werken, maar niet zoals in de VS. We hebben geen aanbod gevonden om ergens onder de productwaarde of onder de groothandelsprijs te verkopen. Meestal zijn dit kortingen van enkele procenten, en worden er zelfs zwendelpraktijken gepleegd, waarbij alleen het label verandert. Goederen die nog steeds 99,99 EURO kosten, kosten nog steeds hetzelfde, alleen een label met de handtekening "oude prijs 149,00 EURO" is toegevoegd. Dit zijn oneerlijke en zelfs illegale activiteiten, maar ze vinden nog steeds plaats. Kijk maar naar het grootste internetverkoopplatform. We vonden daar, met het trotse teken van Zwarte Vrijdag, goederen die een maand geleden evenveel kostten en 1 maand lang evenveel zullen kosten. Maar op Zwarte Vrijdag hebben ze een trotse merk "50% korting". Het is gewoon oplichterij.

In deze periode zijn er ook veel telefonische aanbiedingen. Telemarketeers bellen met een aanbod: "Alleen vandaag, alleen op Zwarte Vrijdag, zijn onze goederen 50% goedkoper. Maar je moet onmiddellijk beslissen! Zwarte Vrijdag is de ideale manier om de aanbiedingen tijdelijk te beperken. Het wordt gebruikt door telemarketeers en detailhandelaren. Dus wees voorzichtig en laat je niet voor de gek houden door Black Friday.

Auteur: Dominique Haas
Dit bericht is geplaatst in: Blog •  2020-02-04
Getagged: wie heeft gebeld telefoon spam wie belt er onbekende nummer telefoonterror

Verwante artikelen