Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiƫnter te zijn werk. Meer
Startpagina » Blog »

U gebruikt nummerblokkeringstoepassingen? Controleer of ze je gegevens niet gestolen hebben!

U gebruikt nummerblokkeringstoepassingen? Controleer of ze je gegevens niet gestolen hebben!

Toepassingen die ongewenste nummers blokkeren zijn een vrij nieuwe manier om met opdringerige nummers om te gaan. Hoewel dergelijke apps nog maar kort bestaan, hebben ze al een enorm aantal fans gekregen. Ze laten je toe om ongewenste oproepen te blokkeren op een zeer eenvoudige manier. Download het programma naar uw telefoon, installeer het en ... al met al! Het is zo gemakkelijk! Maar is het veilig? Weet je zeker dat het programma dat je moest beschermen dit doet?

Er zijn vandaag de dag veel blokkerende toepassingen op de markt. Er zijn er die waarin je je eigen lijst van ongewenste nummers moet samenstellen, maar er zijn er ook die waarin de "zwarte lijst" die door verschillende gebruikers is gemaakt, samen met het programma kan worden gedownload. Op het eerste gezicht ziet alles er geweldig uit, behalve een klein eenmalig bedrag of een vast abonnement. Maar wat kun je niet doen voor je gemoedsrust?

Als u goed kijkt naar hoe programma's die ongewenste nummers blokkeren werken, zult u merken dat ze een volledig overzicht hebben van onze contactpersonen. Ze kunnen niet alleen in onze contactendatabank zoeken, maar deze ook gebruiken voor hun eigen doeleinden! U zult zich afvragen - hoe is dat mogelijk? Ik geef al antwoord. Door de applicatie die ongewenste nummers blokkeert naar uw telefoon te downloaden en te installeren, doet u precies hetzelfde als bij elke andere applicatie. Net als overal anders moet u ook hier akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Ik denk dat je het niet eens gelezen hebt, of wel?

Hoe ken ik mezelf verdedigen?

Lees altijd waar je mee akkoord gaat! Doe het rustig aan als je vandaag geen tijd hebt om te lezen - lees het morgen. Ga niet akkoord met iets wat je niet begrijpt. Als u de mogelijkheid heeft om uw gegevens niet te delen - doe het dan niet! Uw mobiele telefoonnummer is uw persoonlijke informatie.

Auteur: Dominique Haas
Dit bericht is geplaatst in: Blog •  2020-03-17
Getagged: telefoonterror onbekende nummer telefoon spam wie belt er wie heeft gebeld

Verwante artikelen