Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiƫnter te zijn werk. Meer
Startpagina » Blog »

Je hele bank in een kleine smartphone

Je hele bank in een kleine smartphone

Misschien realiseer je je nog steeds niet wat een krachtig instrument je telefoon is. Tegenwoordig is de telefoon niet meer alleen voor het bellen. Dit schijnbaar kleine apparaat is een krachtig commandocentrum. Het helpt je om tijd te besteden, het kan stappen tellen, verbrande calorien. Als het moet, wordt het ook uw persoonlijke handbioscoop. (daarover in een ander artikel). Dankzij de moderne applicatie kunt u uw financin beheren zonder naar de bank te hoeven gaan. Ik nodig je uit om het te lezen.

Zeker voor u om de trend op te merken, waarbij banken de applicatie vrijgeven om ons aan te moedigen om gebruik te maken van online bankieren. Waarom gebeurt dit? Dankzij het feit dat u gebruik maakt van online bankieren, besparen banken veel geld. Ze hoeven geen grote aantallen werknemers aan te nemen en te trainen. Ze hoeven geen filialen te huren of te bouwen.

Gebruiken we het ook? Natuurlijk! We hoeven geen tijd te verspillen om naar de bank te gaan, we staan niet in de rij. Alles kan in een oogwenk worden gedaan.

Nu vraag je je waarschijnlijk af of er hier ergens een haak zit, zoals in de applicaties die ongewenste nummers blokkeren (zie het artikel over het blokkeren van applicaties). Ik zal je meteen kalmeren. Bancaire toepassingen worden beschouwd als een van de veiligste. Banken betalen veel geld om de gegevens van klanten te beschermen, zodat u zich veilig kunt voelen. Wat kun je doen om je nog veiliger te voelen?

Zorg ervoor dat de website van de bank waarop u wilt inloggen het https-protocol heeft. Dit moderne protocol maakt het mogelijk om gegevens te versleutelen, dus het is extra bescherming. Als u een applicatie voor internetbankieren gebruikt, download dan alleen speciale applicaties, die door de bank die u wilt gebruiken zijn vrijgegeven.

Auteur: Dominique Haas
Dit bericht is geplaatst in: Blog •  2020-03-25
Getagged: telefoonterror telefoon spam onbekende nummer wie heeft gebeld wie belt er

Verwante artikelen