Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiënter te zijn werk. Meer
Startpagina » Blog »

CORONAVIRUS MOBIEL

CORONAVIRUS MOBIEL

Elke dag worden we overspoeld met nieuwe informatie over het coronavirus. Elke dag horen we over de nieuwe geïnfecteerden. Elke dag horen we over het aantal mensen dat de ongelijke strijd tegen het virus in onze oren of ogen heeft verloren. Langzaamaan zijn we doodsbang. Het onderwerp van het coronovirus is zo serieus geworden dat ik besloten heb om zelf een paar woorden te schrijven. Zoals algemeen bekend beweegt het coronavirus zich langs het druppelpad. Je hebt waarschijnlijk al vaak gehoord dat je je handen vaak wast en leert om je gezicht met je handen aan te raken.

Waarom schrijft hij hierover? Dacht je aan de cel die je de hele tijd als virusdrager gebruikt? Misschien is het de moeite waard om onze telefoon een paar keer per dag te ontsmetten. Je wast je handen met degene die je gebruikt hebt om de camera vast te houden, maar je bent de camera vergeten, toch? Nog een heel belangrijk punt. Leen een vreemde je telefoon niet uit. Ik vermijd persoonlijk het uitlenen van mijn mobiele telefoon aan wie dan ook, omdat ik denk dat ik er te veel privé-informatie in heb. Geconfronteerd met het leven met een coronavirus op de achtergrond, des te meer reden om niet te lenen.

Als u uw telefoon wilt decontamineren, kunt u naar het kantoor van uw operator gaan. Ontsmetting duurt ongeveer 30 seconden. Ik denk dat het de moeite waard is om die tijd door te brengen en rustig te zijn.

Auteur: Dominique Haas
Dit bericht is geplaatst in: Blog •  2020-04-12
Getagged: wie heeft gebeld onbekende nummer telefoonterror wie belt er telefoon spam

Verwante artikelen