Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiënter te zijn werk. Meer
Startpagina » Blog »

Bespaar de batterij in uw telefoon in een paar eenvoudige stappen

Bespaar de batterij in uw telefoon in een paar eenvoudige stappen

Als u een probleem hebt met een vaak ontladen batterij, vooral op het juiste moment, lees dan zorgvuldig wat advies over hoe u de batterij van uw telefoon kunt sparen.

LAGE TEMPERATUUR

Het vermijden van de kou is erg belangrijk voor de telefoonbatterij. Wanneer de telefoon vaak wordt blootgesteld aan lage temperaturen, ontlaadt de batterij sneller.

OPLADEN

Er staat altijd een notitie in de telefooninstructies om uw nieuwe telefoon volledig op te laden voor het eerste gebruik. Welnu, deze regel zou niet alleen moeten gelden wanneer de telefoon, en in principe de batterij, nieuw is, maar gedurende het hele gebruik. Dit maakt de accu niet alleen efficinter, maar stelt ons ook in staat om te voorspellen hoe lang de accu zal meegaan voor de volgende lading.

DEFECTE LADERS

Soms gebeurt het dat de telefoon niet goed is opgeladen omdat de oplader is uitgevallen. Vocht- of mechanische schade kan de contacten beschadigen, zodat het laden inefficint is, ook al is de lader aangesloten. Het is de moeite waard om af en toe te controleren of alle onderdelen van de lader in orde zijn.

HET DRAGEN OP HET LICHAAM

Net zoals de kou een negatief effect heeft op de batterijen van de telefoon, zo heeft de warmte een positief effect. Als u de telefoon dicht bij uw lichaam draagt, bijvoorbeeld in een zak, warmt u de batterijen op, waardoor het ontladen van de telefoon wordt vertraagd.

TOEPASSINGEN OP DE ACHTERGROND

Het is een goed idee om alle ongebruikte toepassingen of spelletjes uit te schakelen telkens als u uw telefoon ophangt. Sommige toepassingen werken op de achtergrond, waarbij de batterijen de hele tijd worden gedownload. Als je ze niet uitzet, raakt de batterij snel leeg.

Auteur: Dominique Haas
Dit bericht is geplaatst in: Blog •  2020-04-24
Getagged: telefoonterror onbekende nummer telefoon spam wie heeft gebeld wie belt er

Verwante artikelen