Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiƫnter te zijn werk. Meer
Startpagina » Blog »

Dove verbindingen. Is er iets om je zorgen over te maken?

Dove verbindingen. Is er iets om je zorgen over te maken?

Heb je ooit de telefoon opgenomen en ontdekt dat er niets aan de telefoon is? Deze oproepen worden dove oproepen genoemd. Als je je afvroeg waar ze vandaan komen, ben je aan het juiste adres. U vraagt zich vaak af of iemand per ongeluk uw nummer heeft gebeld en vervolgens heeft opgehangen, of dat het misschien een poging tot fraude was? We zullen proberen uw vragen zo eenvoudig mogelijk te beantwoorden.

De machines zijn zeker het vaakst verantwoordelijk voor dove telefoongesprekken. Deze machines draaien het nummer en bellen het op om de reactie van de persoon aan de andere kant te controleren. Waarom bellen ze willekeurig gekozen nummers? Om het nummer goed te catalogiseren.

De catalogus bestaat meestal uit 3 soorten nummers. De eerste is een aantal nummers die zijn verlaten. Degenen die ooit werden gebruikt, maar de gebruiker stopte met het betalen van het abonnement en het nummer was leeg. Het aantal is volstrekt onnodig voor marketingbedrijven. Het volgende type is een type dat door een levend persoon wordt gebruikt. Dit type zijn mensen die geen onbekende nummers krijgen. Mensen die waarde hechten aan hun privacy en gemoedsrust. Dit is niet het soort mensen dat ge?nteresseerd is in telemarketeers. Er is ook een derde soort getallen. Degene die gezocht wordt door telemarketingbedrijven. Dit zijn de nummers die gebruikt worden door mensen die onbekende nummers ontvangen. Bedrijven die dergelijke nummers zoeken, bellen en controleren of de persoon aan de andere kant van de handset zal antwoorden. Zo ja, dan wordt dit nummer aan de telemarketeers gegeven.

De volgende keer dat je een onbekend nummer ziet, denk er dan aan om het te beantwoorden. Als het een automatisch apparaat is dat u aanmeldt als een persoon die onbekende nummers beantwoordt, kan het zijn dat u binnenkort wordt aangevallen door telemarketeers die u hun product willen verkopen. Ik denk dat u het met ons eens bent dat dergelijke telefoontjes vaak erg vervelend zijn.

Auteur: Dominique Haas
Dit bericht is geplaatst in: Blog •  2020-05-29
Getagged: wie heeft gebeld telefoonterror onbekende nummer wie belt er telefoon spam

Verwante artikelen