Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiƫnter te zijn werk. Meer
Startpagina » Blog »

Onbekend nummer - neem je deze telefoontjes op?

Onbekend nummer - neem je deze telefoontjes op?

De telefoons zijn zo gemaakt dat twee mensen met elkaar in contact kunnen komen. Een zeer nuttig apparaat om te helpen met de moeilijkheden van het dagelijks leven. De telefoons helpen ons zozeer dat we zonder hen moeilijk zouden kunnen bestaan in de huidige wereld. Maar worden de telefoons alleen voor een goed doel gebruikt? We hebben deze vraag al meerdere malen beantwoord in andere artikelen. Vandaag buigen we ons opnieuw over deze kwestien

Onbekende nummers, soms priv-nummers of onbekende gesprekken maken ons altijd onzeker. Je weet nooit of een vriend van een nieuw nummer je belt of iemand die je niet wilt spreken. We weten niet of deze telefoon belangrijk is of niet. Wees waakzaam voordat je antwoord geeft. Soms denken we dat we dit nummer associeren, omdat de rangschikking van de getallen ons ergens aan herinnert. Het blijkt dat een dergelijke associatie een valstrik kan zijn, soms erg duur.

Bedrijven die geld verdienen aan hun oproepen gebruiken methoden van nummerkeuze die bedoeld zijn om ons ergens aan te herinneren. Als ons bewustzijn ons vertelt dat dit onbekende nummer al ergens is gezien, neemt de kans toe dat we de telefoon zullen beantwoorden. Zulke telefoontjes kunnen afkomstig zijn uit het buitenland. Zoals we al vele malen eerder hebben geschreven, kunnen dergelijke gesprekken erg duur zijn. En de kosten kunnen nog verder oplopen als we terugbellen.

Hoe bescherm je jezelf? Controleer eerst dit nummer in onze database. Misschien heeft iemand de beller al beschreven aan een vreemde. Ten tweede, als je al weet wie er gebeld heeft, en als het de oplichters zijn, blokkeer dan het nummer. Als u zich afvraagt of u de ingebouwde software of een speciale toepassing wilt gebruiken, kijk dan naar het artikel waarin de toepassing wordt beschreven om het nummer te blokkeren en neem dan pas een beslissing.

Vergeet niet om altijd eerst een onbekend nummer te controleren. Het heeft geen zin om risico's te nemen, want de financiele gevolgen kunnen het goede humeur van zelfs de meest optimistische mensen bederven.

Auteur: Dominique Haas
Dit bericht is geplaatst in: Blog •  2020-11-23
Getagged: wie heeft gebeld onbekende nummer telefoon spam wie belt er telefoonterror

Verwante artikelen