Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiƫnter te zijn werk. Meer
Startpagina » Blog »

De eerste telefoon van een kind. Wanneer?

De eerste telefoon van een kind. Wanneer?

De smartphones van vandaag zijn bijna miniatuurcomputers. Ze hebben e-mail, honderden toepassingen op de meeste gebieden van ons leven, spelletjes, muziek, films, instant messaging, enzovoort. Alleen sms'en en bellen zal waarschijnlijk aan het eind van de lijst staan. Geniale producenten van telefoons verrassen ons zo nu en dan met technologische nieuwigheden, met als gevolg dat velen van ons zich een leven zonder smartphone praktisch niet kunnen voorstellen.

Het is dus geen wonder dat kinderen er ook van dromen. Een smartphone zal zeker van pas komen wanneer een kind een druk naschools schema heeft, alleen van school naar huis begint te lopen, of op zomerkamp gaat. Hoe dan ook, er wordt gezegd dat de beste tijd om de eerste telefoon van een kind te kopen tussen de leeftijd van 10 en 11 jaar ligt.

Ouders kopen de eerste telefoon van hun kind om voortdurend in contact te blijven met hun kinderen. De telefoon moet aan het kind worden gegeven wanneer hij/zij zelfstandig het huis verlaat, met leeftijdsgenootjes in de tuin speelt en zonder een volwassene naar school gaat. Een smartphone kan de beste manier zijn om snel in contact te blijven met ouders. Toch is het goed te beseffen dat onbeperkte internettoegang heel vaak te veel krediet is.

De eerste telefoon van een kind mag nog steeds alleen onder streng ouderlijk toezicht verbinding maken met het web. Een smartphone voor een kind zal nodig zijn in situaties zoals bijvoorbeeld tijdens een schoolreisje, een kamp, na buitenschoolse activiteiten of wanneer het alleen thuiskomt. Een kind heeft een telefoon nodig wanneer het nuttige functies moet gebruiken, zoals GPS, een notitieblok, een voicerecorder, muziektoepassingen, een rekenmachine en een wekker. Ook bij het nemen van foto's. Mobiele fotografie wordt steeds populairder en moderne smartphones kunnen heel wat.

Het vastleggen van herinneringen was vroeger niet zo gemakkelijk als tegenwoordig. En natuurlijk heeft uw kind een telefoon nodig om te studeren. Tegenwoordig zijn smartphones, of we het nu leuk vinden of niet, een geweldig hulpmiddel bij het leren.

Auteur: Dominique Haas
Dit bericht is geplaatst in: Blog •  2021-01-06
Getagged: onbekende nummer wie heeft gebeld telefoonterror telefoon spam wie belt er

Verwante artikelen