Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiënter te zijn werk. Meer
Startpagina » Blog »

Is het de moeite waard om twee telefoonnummers te hebben?

Is het de moeite waard om twee telefoonnummers te hebben?

Het is de moeite waard om twee nummers te hebben als uw telefoon de Dual SIM-functie heeft. Hiermee kunt u twee SIM-kaarten in één smartphone gebruiken. Dankzij dit kunt u twee telefoonnummers tegelijk hebben, zonder dat u een van hen hoeft te blokkeren. Beide zullen te allen tijde beschikbaar zijn. Het valt niet te ontkennen dat Dual sim een optie is waar steeds meer mensen aandacht aan besteden. Nog een andere oplossing is één nummer dat alleen beschikbaar is voor familie en vrienden, en een extra nummer voor bijvoorbeeld advertenties die wij op het internet plaatsen.

Als we bang zijn dat ons nummer door spammers zal worden gebruikt, of als we gewoon veel waarde hechten aan onze privacy, kunnen we hiervoor gewoon een extra simkaart gebruiken, zonder ons basisnummer prijs te geven.Bovenal blijkt Dual sim een redding te zijn in het geval van het gebruik van een zakelijk nummer.

Het in de gaten houden van de tweede, "bedrijfs "telefoon kan omslachtig en frustrerend zijn, dus een eenvoudigere oplossing zou zijn om de tweede kaart in één telefoon te steken. Op die manier kunnen we de toegang tot het bedrijfsnummer heel gemakkelijk uitschakelen na de werkuren en hoeven we ons geen zorgen te maken dat we worden overspoeld met werkzaken op ongelegen tijdstippen. Het is handig en handig, en we hoeven ons geen zorgen te maken over het opladen van twee telefoons.

Het is in dit soort situaties dat Dual SIM het meest wordt gebruikt. Het hebben van twee nummers is ook een goede keuze voor mensen die vaak landsgrenzen overschrijden. In deze situaties zou veelvuldig gebruik van internet of het voeren van gesprekken vanaf slechts één nummer zeer duur zijn, zodat het een goede keuze is een abonnementsovereenkomst te sluiten met een buitenlandse telecommunicatieaanbieder. Het gebruik van twee telefoonnummers is ook een goede oplossing voor mensen die gebruik willen maken van het aanbod van twee mobiele netwerkoperatoren.

Het gebeurt vaak dat het ene bedrijf aantrekkelijke beltarieven aanbiedt en het andere handige internetpakketten. Als u twee SIM-kaarten koopt, kunt u voor beide opties een zeer goed tarief krijgen en wordt u niet gedwongen hoge kosten te betalen voor twee rekeningen.

Auteur: Dominique Haas
Dit bericht is geplaatst in: Blog •  2021-02-12
Getagged: telefoonterror wie heeft gebeld wie belt er telefoon spam onbekende nummer

Verwante artikelen