Vul hier het onbekende oproep nummer in
Deze site maakt gebruik van cookies om efficiƫnter te zijn werk. Meer

Regels voor opmerkingen op de webpaginaWe hebben duidelijke en transparante regels voor opmerkingen op onze website. Het reglement bepaalt precies wat u in de opmerkingen kunt schrijven en wat niet. De nauwkeurige en geldende voorschriften hieromtrent zijn terug te vinden in ons reglement, dat wij het toepasselijke document noemen. Hier willen we echter op een meer beschrijvende manier beschrijven wat de opmerkingen moeten bevatten en wat in geen geval op de webpagina kan worden gepubliceerd.

Wat kan men publiceren in de opmerkingen?

Laten we onthouden wat het belangrijkste doel is van de webpagina. Het belangrijkste doel is om gebruikers te helpen onbekende nummers te identificeren en te helpen beslissen of een dergelijk onbekend nummer veilig kan worden beantwoord en of we met die persoon willen praten. Met dat in gedachten is het gemakkelijk om erachter te komen wat u in de opmerkingen kunt plaatsen. Ten eerste kunt u de naam publiceren van het bedrijf dat belt vanaf een onbekend nummer. Dergelijke informatie is de basisinformatie die andere webpaginagebruikers nodig hebben om te beslissen of ze een onbekend nummer willen beantwoorden.

Het volgende, wat kan worden gepubliceerd en wat het waard is om gepubliceerd te worden, is het doel van het gesprek. Als we weten waarom een bepaald bedrijf belt, laten we het andere gebruikers weten. Bellen ze ons om betalingsachterstand te innen, of bellen ze ons met een nieuw commercieel aanbod? Of misschien willen ze ons een aantal van hun producten of diensten verkopen of willen ze ons uitnodigen voor een voorstelling? Laten we dit alles in de opmerkingen beschrijven. De gebruiker, die op de hoogte is van het doel waarvoor een telefoongesprek met een buitenlands nummer moet worden gevoerd, heeft de mogelijkheid om een bewuste beslissing te nemen of hij een dergelijk gesprek wil voeren.

Vervolgens kunnen we informatie geven over hoe het gesprek eruit zag. Was de gesprekspartner aardig? Of misschien was hij opdringerig en onbeleefd? Hiervoor kunnen we ook de beoordelingen van het nummer op een schaal van positief naar negatief gebruiken. Dergelijke informatie is ook buitengewoon nuttig voor gebruikers om te beoordelen of ze met een bepaalde persoon willen praten. Laten we ook alle andere dingen opschrijven waarvan we denken dat ze de webpaginagebruiker kunnen helpen om een bewuste beslissing te nemen.

Wat niet in de opmerkingen mag worden geschreven.

We hebben vaak geschreven over wat niet op de webpagina kan worden gepubliceerd. Het belangrijkste is een volledig verbod op het publiceren van persoonlijke gegevens. Deze gegevens zijn bijzonder beschermd in de Europese Unie. Iedereen, ook anonieme internetgebruikers, moet meewerken aan de bescherming van deze gegevens. Daarom besteden we speciale aandacht aan het niet publiceren van persoonlijke gegevens, omdat een dergelijke publicatie u mogelijk blootstelt aan de aansprakelijkheid onder de toepasselijke bepalingen inzake de bescherming van persoonlijke gegevens en de AVG.

Gebruik ook geen vulgarisme in uw opmerkingen. Het is voor ons erg belangrijk dat het discussieniveau in de commentaren op het hoogste niveau ligt. Er is tegenwoordig te veel haat, vulgarisme en belastering in de internetruimte. Daarom willen we dat onze webpagina een veilige haven is, waar in de opmerkingen geen woorden of zinnen staan die algemeen als beledigend of vulgair worden beschouwd. Opmerkingen van vulgaire aard worden automatisch verwijderd, maar we vragen u vriendelijk om hoe dan ook op een gepast niveau te blijven discussiƫren.

Beledig ook geen minderheidsgroepen. We hebben het over LGBT+-mensen en andere minderheden. Beledig niemand vanwege zijn geslacht, seksuele geaardheid of afkomst of huidskleur. We benadrukken het enorm. We willen dat de discussie plaatsvindt op een niveau dat de hoogste normen vertegenwoordigt. Daarom is het onaanvaardbaar om iemand te beledigen omwille van persoonlijke redenen zoals hierboven aangegeven.